[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-16:00

Vrednostne kartice

Vrednostne kartice ali ‘pre-paid’ kartice vseh vrst kupce motivirajo k nakupu v izbranih trgovinah in plačilnih sistemih. Prodajna mreža SelectCard ponuja možnost distribucije na več kot 700 prodajnih mest v 2020. Naše prodajne kanale prilagajamo vašim potrebam in ciljnim skupinam. Vaše kartice so v sistemu bolje pozicionirane ter vidne, s tem pa tudi bolje prodajane. Sistem podpira centraliziran plačilni sistem, ki kartice varuje pred zlorabami, prav tako pa omogoča vpogled v prodajo in poslovanje vsak trenutek. 

Vrednostne, darilne ali bonitetne kartice opravljajo kritične naloge marketinga od vseh marketinških orodij najbolje, prinašajo nove kupce, dvigujejo prihodke in povečujejo dobiček. Na vsakem omenjenem področju dosegajo kartice z odtisnjeno denarno € vrednostjo najboljše rezultate in za razliko od klasičnih kuponov s popusti, ne ostajajo pozabljene v žepih ali kot pripomoček za prižiganje kamina. Enostavneje je slediti uporabo, so praviloma plastične, atraktivnega videza velikosti kreditne kartice, imajo zaščito in za sledenje obstaja že vrsta poceni tehničnih rešitev, na prodajnih mestih pa ne zasedajo veliko prostora. Spravljene imamo večinoma v denarnici in vsakič ko jo odpremo nas opomni na brend, ki ga predstavlja.

Osnovno izhodišče pri uporabnikih je, da so darilne kartice razumljene kot ‘denar na kartici’ in sicer pri vseh starostnih skupinah. Kuponi imajo obratno vrednost in v kupcih vzbujajo nelagodje, saj povzročajo luknjo v denarnici. V resnici je seveda lahko vrednost na kartici enaka vrednosti odtisnjega kupona v dnevnem časopisu, vse je pač v glavah potrošnikov. Statistike trgovcev tudi kažejo, da v primerih, ko so vrednostne kartice distribuirane kot kuponi, je odstotek izvršenih nakupov izjemen in znaša neverjetnih 30%, kar velja za vse industrije in je v primerjavi s časopisnimi kuponi, email kuponi, prodajnimi pismi in podobnimi pristopi v direktnem marketingu, kjer izjemen rezultat predstavljajo že 4%, enostavno neprimerljivo.

Vrednostne kartice so del programa Selectcard, ki zagotavlja distribucijo in prodajo vaših kartic na več kot 700 prodajnih spotih po vsej Sloveniji. Prodajno mrežo kartic SelectCard tehnološko podpira plačilna platforma S-pay, ki zagotavlja centralno elektronsko varovanje plačilnih in darilnih kartic, kot tudi predplačniških bonov. Več o Selectcard programu najdete med storitvami našega podjetja.

Rešitev je primerna za:

– Mobilne operaterje

– Kabelske operaterje

– Bencinske servise

– Energetska podjetja

– Zavarovalnice

– Banke

– Trgovske družbe

– Organizatorje dogodkov

Za več informacij ali prezentacijo pošljite email na [email protected]

prepaid-visa-cards

Comments are closed.