[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-16:00

SelectCard – darilne kartice in prodajna mreža

select_card_logo             izbran logo S-pay

Darilne kartice podjetjem pomenijo izboljšanje denarnega toka in priliv novih strank. S tem se darilne kartice uvrščajo na 1. mesto najučinkovitejših marketinških in prodajnih orodij. Mreža trgovskih partnerjev tvori prodajni kanal z več kot 700 prodajnimi mesti na najfrekventnejših lokacijah v Sloveniji in na Hrvaškem. Svetovni trend, ki v Ameriki ustvarja miljardne promete in v Evropi osvaja tržišča, je odslej tudi pri nas.
Vprašajmo se, katero darilo je najbolj popularno in ga ljudje prejmejo najraje? Odgovor je enostaven, denar! Vrednostne kartice SelectCard so nastale prav s tem namenom. Tistemu, ki kupuje darila, privarčujejo čas in naporno razmišljanje, lahko jih je poslati v drugo državo, odpadejo problemi z izbiro in vračanjem blaga. Tistim, ki darilo prejmejo pa prinaša veselje nakupov v najljubši trgovini.

In kaj prinaša trgovcu ali storitvenemu podjetju? V prvi vrsti nove stranke in svež prihodek, na katerega trgovci ne računajo, zaradi praviloma velikega zamika med opravljenim nakupom kartice in vnovčenjem pa svež kapital, ne, da bi bilo potrebno opraviti storitev takoj. Še boljše je, da se večina nakupov zgodi pred prazniki, kateri polnijo trgovine še dolgo v mrtvi sezoni. Darilne vrednostne kartice se lahko uporabljajo tudi kot način vračanja denarja strankam ob vrnitvi blaga s čimer preprečimo prehod k konkurenci ali kot nagrajevanje ob doseganju nakupnih rezultatov. Pomembno vlogo lahko odigrajo tudi pri motivaciji zaposlenih in poslovnih darilih za vaše partnerje.

Danes se najboljša svetovna podjetja tega zavedajo zelo dobro, zato ni presenečenje, da so se v posel nedavno vrgli tudi vsi velikani kot so Apple, Facebook, Google, X-box, Mc Donalds, Starbucks in drugi. V Sloveniji se vzpostavlja in širi SelectCard, mrežni darilni program za največja domača podjetja, ki lahko odslej v sinergiji izkoriščajo velik potencial trga vrednostnih in darilnih kartic.

Prodajno mrežo tehnološko podpira plačilna platforma S-pay, ki zagotavlja centralno elektronsko varovanje plačilnih in darilnih kartic, kot tudi predplačniških bonov. S-pay beleži aktivacijo kartic v realnem času ter preverja stanje kartic ob vnovčevanju. Aplikacija omogoča tudi pregled prodaje po prodajnih mestih ter stanje zalog in dospelost. Integracija s prodajnimi blagajniškimi sistemi ni zahtevna in jo je mogoče opraviti hitro ter z minimalnimi stroški. Za manjše poslovne sisteme lahko aktivacija poteka tudi preko enostavnega spletnega vmesnika S-pay WEB.

Celoten katalog aktivnih darilnih kartic najdete na www.SelectCard.si

kitio_SC_banner2 kitio_SelectCard_darilne_kartice_2015

Comments are closed.