[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-16:00

Klub zvestobe

Select club ponuja oblikovane rešitve, ki jih je mogoče vključiti v vaš klub zvestobe, bodisi v obliki tiskanih ali spletnih katalogov. Mogoče jih je tudi kako drugače pripeti na že obstoječe produkte, bančne plačilne ali kreditne kartice, klubske kartice ali druge podobne sisteme. Bonitete enostavno prenesemo vsem vašim komitentom ali izbrani skupini. Select klub oznaka v obliki holograma, odtisa, druge informacije na karticah ali drugem mediju, bo pri ponudnikih programa zagotovila posebno pozornost in skrbno izbrane privilegije ter ugodnosti.

Najboljše pri tem je, da je vrednost kartice zvestobe, potem, ko smo nanjo dodali ustrezne bonitete, lahko izredno nizka in dosega le nekaj centov. Glede na raziskavo, ki smo jo opravili v okviru evropsko podprtega raziskovalnega projekta, se je več kot 74% vprašanih izrazilo, da jim predstavljene bonitetne vrednosti dejansko nekaj pomenijo ter, da bi takšno kartico želeli imeti.

Program bonitet je mogoče kreirati in prilagajati potrebam izbrane ciljne skupine iz kataloga z več kot 1800 produktov ali pa ustvarjati nove programe oblikovane po vaših potrebah. Dogovore, ki jih ima sklenjene Selectclub, lahko  poljubno prenesemo v vaše klube zvestobe, imetniki vaših kartic pa bodo s tem pridobili vse lastnosti in privilegije Selectcluba. Rešitev je enostavna in tehnično nezahtevna. V nekaj tednih lahko vaše stranke uživajo privilegije po celotni Sloveniji in Hrvaški.

Selectclub je bonitetna mreža, ki vključuje več kot izbranih 600 partnerjev v regiji, ki v svojem okolju predstavljajo vrh storitvene ponudbe. Vsi ponujajo imetnikom plačilnih ali klubskih kartic številne priviligirane ugodnosti in opazne popuste na različnih področjih interesa in potrošnje. Vključena so podjetja in ponudniki v turizmu ter nočitvenem sektorju, wellness in spa centri, športni objekti in ponudniki zunanjih adrenalinskih doživetij, vključuje mrežo Restaurant cluba z več kot 250 izbranimi restavracijami in vrsto drugih trgovskih podjetij, kjer se potrošniki dnevno zadržujejo.

Vaš Klub zvestobe lahko podpira obstoječa tehnološka programska rešitev, najustreznejše vam bomo predstavili mi. Sodelujemo z največjimi razvijalci tovrstnih rešitev na svetu, kot tudi z nizkocenovnimi ponudniki, katerih implementacija je nezahtevna in hitra.

Za več informacij in prezentacijo pošljite email na [email protected]

card_banner

Comments are closed.