[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-16:00

Bančne kartice

Vaše plačilne kartice lahko s bonitetami Select klub mreže pridobijo visoko dodano vrednost, vaše stranke pa prevzamejo privilegije in popuste, ki jih tvori preko 700 partnerskih podjetij v Sloveniji, Hrvaški ter Srbiji. 

Plačilne kartice v zadnjih letih doživljajo celovit razvoj, od enostavnih kartic katere ponujajo le možnost plačevanja in ugodnosti vezane na banko izdajateljico, vedno pomembnejša postaja tudi dodatna vsebina kot so zavarovanja komitentov v primeru življenjskega zavarovanja, nezgode doma ali v tujini, zavarovanja zaradi izgube prtljage, ugodnosti pri zavarovanju in servisih avtomobilov in podobno. Največja svetovna ponudnika plačilnega okolja Mastercard in Visa pa sta v zadnjem času pričela z pospešenim razvojem bonitetnih programov v Ameriki in svetovnih metropolah saj sta ugotovila, da te vsebine pomenijo vse večkrat ključen odločitveni moment pri odločitvi, katero kartico zares uporabljati.

Izdajatelji plačilnih kartic šele sedaj poizskušajo slediti novim trendom, saj na področju osnovnih bančnih produktov, kot so obresti, krediti in podobno, vse bolj zmanjkuje domišljije za zares privlačne akcije, dejanska tekma pa se je tu končala že daleč nazaj. Dodatne vsebine na karticah postajajo ključni dejavnik za prestop komitenta k drugi banki in uporabi predložene plačilne kartice.

Novi prihodki iz naslova mesečnih članarin vsebinsko oplemenitenih bančnih kartic lahko pomenijo tudi resen vir prihodkov na katere izdajatelji niso računali, s tem pa boljše poslovanje in velik korak pred konkurenco.

Razvoj dovolj privlačnega sistema je dolgotrajen projekt, vezan na številne nove zaposlitve in kasneje obveznost za dodatno skrb za uporabnike in reševanje morebitnih reklamacij. Sistem z nekaj elitnimi restavracijami in bazeni v termah, za katerimi se skrivajo skrivnostna točkovanja in vprašljiva vrednost bonitet, ne pomeni več razlog za prestop k drugi banki ali uporabi izbrane bančne kartice.

Selectclub je bonitetna mreža, ki vključuje več kot 700 partnerjev v regiji, ki v svojem okolju predstavljajo vrh storitvene ponudbe. Vsi ponujajo imetnikom plačilnih ali klubskih kartic številne priviligirane ugodnosti in opazne popuste na različnih področjih interesa in potrošnje. Vključena so podjetja in ponudniki v turizmu ter nočitvenem sektorju, wellness in spa centri, športni objekti in ponudniki zunanjih adrenalinskih doživetij, vključuje mrežo Restaurant cluba z več kot 250 izbranimi restavracijami in vrsto drugih trgovskih podjetij, kjer se potrošniki dnevno zadržujejo.

.

cc_ads

Comments are closed.