[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-17:00 pisarna: +386 590 75 231

Selectclub – mreža ugodnosti in sistem zvestobe

select_club_logo

Mreža partnerjev vključenih v Select program ustvarja največji sistem zvestobe in bonitet v regiji, s preko 600 pridruženimi izbranimi objekti tvori velik potencial za različne sisteme kot so klubi zvestobe ali ugodnosti saj vaši ponudbi prinaša visoko dodano vrednost. Vsi partnerji ponujajo priviligiran odnos do strank ter nižje cene produktov ali storitev.

Podjetja,ki se srečujejo s stalnim pojavom pretoka strank k konkurenci ali vrednosti njihovim produktov zaradi zahtevnih razmer na trgu upadajo so prisiljena k ukrepom s katerimi te pojave zajezijo. Med ta podjetja štejemo banke, zavarovalnice, medije z naročniškimi sistemi, trgovce in številne druge. Samo pomislite, zajezitev prehoda nekaj odstotkov vaših komitentov lahko obrne poslovanje vašega podjetja v neprimerljivo dobičkonosnejše okvirje.

Večinoma sta tu aktualni dve rešitvi, več denarja v marketing dokler se to izplača ali več denarja v klube zvestobe s čimer podjetja upajo, da bodo zaustavila vsaj del svojih strank. Tretja rešitev kot je razvoj novega produkta pa pomeni celovito spremebo in dolgotrajen proces z velikim tveganjem kako se bo le ta na koncu obnesel na trgu. Select club ponuja že oblikovane rešitve, ki jih je mogoče implemenitariti takoj v katerem koli klubu zvestobe, v tiskane kataloge, spletne kataloge, ali drugače pripeti na že obstoječe produkte, bančne plačilne ali kreditne kartice, klubske kartice ali drugače.

Selectclub je bonitetna mreža, ki vključuje več kot izbranih 500 partnerjev v regiji, ki v svojem okulju predstavlajo vrh storitvene ponudbe. Vsi ponujajo imetnikom plačilnih ali klubskih kartic številne priviligirane ugodnosti in opazne popuste na različnih področjih interesa in potrošnje. Vključena so podjetja in ponudniki v turizmu ter nočitvenem sektorju, wellness in spa centri, športni objekti in ponudniki zunanjih adrenaliskih doživetij, vključuje mrežo Restaurant cluba z več kot 250 izbranimi restavracijami in vrsto drugih.

Programe bonitet je mogoče kreirati in prilagajati potrebam izbrane ciljne skupine iz kataloga več kot 900 produktov ali ustvarjati nove programe oblikovane po vaših potrebah. Dogovore, ki jih ima sklenjene Selectclub lahko prenesemo v vaše klube zvestobe poljubno, imetniki vaših kartic pa bodo s tem pridobili vse lastnosti in privilegije Selectcluba. Rešitev je enostavna in tehnično nezahtevna v nekaj tednih lahko vaše stranke uživajo privilegije po celotni Sloveniji in Hrvaški.

Za več informacij in prezentacijo pošljite email na [email protected]
oglas-2.indd

Comments are closed.