[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-17:00 pisarna: +386 590 75 231

Selectbox – Darilni paketi

select_box_logo_crno_zelen_275

V darilnem programu Selectbox se nahaja več kot 900 različnih čudovitih doživetji, v katerih vsakdo najde užitek in sprostitev. Možnosti so zares široke in ponujajo romantični vikend oddih za eno ali dve noči z nastanitvijo v izbranih hotelih ali turističnih kmetijah, številne adrenalinske in družinske športne aktivnosti v naravi in ure vodene vadbe, razvajanja v spa in wellnes centrih kot tudi gurmanska raziskovanja priznanih restavracij po priporočilu RestaurantCluba.

Selectbox združuje izbrane ponudnike storitev v mrežo s preko 500 partnerjev iz Slovenije in Hrvaške, ki so s svojimi storitvami predstavljeni v katalogih darilnih paketov, vsi ponudniki ponujajo več kot bi sicer prejeli iz njihove redne ponudbe. Ob rezervaciji sobe tako obdarovanec prejme še steklenico vina ali drugo darilo iz pozornosti gostiteljev. Uporaba paketov je nadvse enostavna, obdarovanec izbere iz kataloga najljubše doživetje, rezervira termin in se prepusti užitkom.

V ličnih darilnih paketih z ovojem se nahaja škatlica zaščitena z hologramsko nalepko in atraktivnim sistemom odpiranja v pahljačo. Vsakemu paketu je priložen eden od štirih različnih katalogov v kategorijah GOURMET, ŠPORT, SPA&WELLNESS ter TURIZEM. Skupaj je v njih predstavljeno več kot 900 doživetij. Paketi vključujejo poleg kataloga še vrednostni bon v vrednosti cene paketa in letak s celotno ponudbo. Cenovni razpon paketov se giblje od sprejemljivih 25€ kjer najdemo zanimiva doživetja vseh vrst do super luksuznih doživetij, ki jih ponujajo globalno prepoznavne blagovne znamke.

Posebnost paketov je, da ima obdarovanec možnost prehoda med posameznimi darilnimi področji, tako naprimer v kolikor je prejel darilni bon v paketu Masaža in wellness v cenovnem razredu C lahko bon izkoristi v katerem koli drugem področju v razredu C in si privošči kosilo s 3-4 hodi iz paketa Miza za 2. Izbira je tako mnogo širša in prinaša popolno svobodo izbire.

Program predstavlja tudi poslovno priložnost številnim storitvenim podjetjem saj omogoča vstop v največje trgovske verige kjer lahko kupci dosežejo storitve na prodajnih policah po vsej regiji.

Katalog doživetij in darilnih paketov najdete na www.selectbox.si

kitio_selectbox_darilni_paketi_2015

Comments are closed.