[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-16:00

Mednarodna kuhinja na Festivalu okusov 2014 – 2. del

  Sep 02, 2014

Mednarodna kuhinja na Festivalu okusov 2014 – 2. del

Poleg večjih restavracij, ki se bodo na trodnevnem  Festivalu okusov 2014 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani predstavile z mednarodno kuhinjo, bodo za tropske arome poskrbeli tudi drugi kulinarični objekti. Raznovrstna ponudba tuje kulinarike poskrbi, da vam ni treba daleč, da poskusite nove okuse. Za malico, kosilo, ali le kar tako, ko si želite malo bolj posebnega kratkega prigrizka.  

Falafel

Falafel - Festival okusov 2014

V orientalskem slogu opremljeni okrepčevalnici Falafel, vas bodo sprejeli s tipično arabsko hrano. V Sloveniji prvi tovrsten lokal z arabsko hrano, vodi družina Shaar, ki z veliko ljubeznijo do kuhanja osvaja srca gurmanov. Ponujajo peste okuse in arome tujih dežel, ter ponujajo zravo in sveže pripravljeno hrano. Lahko izbirate med mesnimi in vegetarijanskimi jedmi, z veliko sveže presne zelenjave, ali pa si ob kardamomovim čajem privoščite eno izmed orientalskih slaščic. Za malico, kosilo, ali le kot kratek prigrizek.

Sabor Cubano

Pristna kubanska kuhinja, ”a lo loco,” kot pravijo sami. Pri Sabor Cubano s spretno pripravo kubanskih jedi in ozirom na tipično kubansko glasbo, poskrbijo za pravo avtentično vzdušje. Njihovo ponudbo preizkusite na GR in se zazibajte v ritmih kubanskih okusov.

Burrito Loco mehiški žar

Buritto Loco Ljubljana - Festival okusov 2014

Ko vas sredi napornega dne, polnega opravkov prime lakota, vas na Rimski ulici v Ljubljani čakajo pri Burrito Loco mehiškemu žaru, kjer vam ponujajo slastne mesne in vegetarijanske burrite, quesadillo, taco ali solato. Po ugodnih cenah, a vedno izvrstni pripravi.

Comments are closed.