[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-17:00 pisarna: +386 590 75 231

Klub zvestobe

Select club ponuja že oblikovane rešitve, ki jih je mogoče vključiti v vaš klub zvestobe, v obliki tiskanih ali spletnih katalogov ali drugače pripeti na že obstoječe produkte, bančne plačilne ali kreditne kartice, klubske kartice ali druge sisteme. Bonitete prenesemo enostavno vsem vašim komitentom ali izbrani skupini, Select klub oznaka v obliki holograma, odtisa ali druge informacije na karticah ali drugem mediju bo pri ponudnikih programa zagotovila posebeno pozornost in skrbno izbrane privilegije ter ugodnosti.

Najboljše pri temu je, da je vrednost kartice zvestobe potem ko smo nanjo dodali ustrezne bonitete lahko izredno nizka in dosega le nekaj centov. Glede na raziskavo, ki smo jo opravili v okviru evropsko podprtega raziskovalnega projekta se je več kot 74% vprašanih izrazilo, da jim predstavljene bonitetne vrednosti dejansko nekaj pomenijo ter da bi takšno kartico želeli imeti.

Programe bonitet je mogoče kreirati in prilagajati potrebam izbrane ciljne skupine iz kataloga več kot 900 produktov ali ustvarjati nove programe oblikovane po vaših potrebah. Dogovore, ki jih ima sklenjene Selectclub lahko prenesemo v vaše klube zvestobe poljubno, imetniki vaših kartic pa bodo s tem pridobili vse lastnosti in privilegije Selectcluba. Rešitev je enostavna in tehnično nezahtevna v nekaj tednih lahko vaše stranke uživajo privilegije po celotni Sloveniji in Hrvaški.

Selectclub je bonitetna mreža, ki vključuje več kot izbranih 600 partnerjev v regiji, ki v svojem okulju predstavlajo vrh storitvene ponudbe. Vsi ponujajo imetnikom plačilnih ali klubskih kartic številne priviligirane ugodnosti in opazne popuste na različnih področjih interesa in potrošnje. Vključena so podjetja in ponudniki v turizmu ter nočitvenem sektorju, wellness in spa centri, športni objekti in ponudniki zunanjih adrenaliskih doživetij, vključuje mrežo Restaurant cluba z več kot 250 izbranimi restavracijami in vrsto drugih trgovskih podjetij kjer se potrošniki dnevno zadržujejo .

Vaš Klub zvestobe lahko podpira obstoječa tehnološka programska rešitev ali vam bomo najustreznejše predstavili mi, sodelujemo z največjimi razvijalci tvrstnih rešitev na svetu kot tudi z nizkocenovnimi ponudniki katerih implementacija je nezahtevna in hitra.

Za več informacij in prezentacijo pošljite email na [email protected]

card_banner

Comments are closed.