[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-17:00 pisarna: +386 590 75 231

Darilne kartice

Darilne kartice v programu Selectcard ponujajo trgovcem širitev na več kot 500 prodajnih mest v 2014, nove prihodke, pozitiven finančni krog in učinkovito marketinško orodje. Sistem podpira centraliziran plačilni sistem, ki kartice varuje pred zlorabami, prav tako pa omogoča vpogled v prodajo in poslovanje vsak trenutek. 

Darilne kartice so vse bolj priljubljena oblika obdarovanja in nagrajevanja, trend se je pričel pred 30 leti v Ameriki, pred leti pa začel doživljati silovit razvoj tudi v evropi in sedaj prihaja k nam. Vprašajmo se kaj imamo najraje za darilo? Velika večina bo odgovorila ‘denar’ in darilne kartice so prav to, ponujajo svobodo pri izbiri, so zaščita pred nekontrolirano porabo in ob nakupovanju darila nam ni potrebno doživljati potrošniškega stresa.

Vrednostne, darilne ali bonitetne kartice opravljajo kritične naloge marketinga od vseh marketinških orodij najbolje, prinašajo nove kupce, dvigujejo prihodke in povečujejo dobiček. Na vsakem omenjenem področju dosegajo kartice z odtisnjeno denarno € vrednostjo najboljše rezultate in za razliko od klasičnih kuponov s popusti, ne ostajajo pozabljene v žepih ali kot pripomoček za prižiganje kamina. Enostavneje je slediti uporabo, so praviloma plastične, atraktivnega videza velikosti kreditne kartice, imajo zaščito in za sledenje obstaja že vrsta poceni tehničnih rešitev, na prodajnih mestih pa ne zasedajo veliko prostora. Spravljene imamo večinoma v denarnici in vsakič ko jo odpremo nas opomni na brend, ki ga predstavlja.

Osnovno izhodišče pri uporabnikih je, da so darilne kartice razumljene kot ‘denar na kartici’ in sicer pri vseh starostnih skupinah. Kuponi imajo obratno vrednost in v kupcih vzbujajo nelagodje saj povzročajo luknjo v denarnici. V resnici je seveda lahko vrednost na kartici enaka vrednosti odtisnjega kupona v dnevnem časopisu, vse je pač v glavah potrošnikov. Statistike trgovcev tudi kažejo, da v primerih ko so vrednostne kartice distribuirane kot kuponi je odstotek izvršenih nakupov izjemen in znaša neverjetnih 30% kar velja za vse industrije in je v primerjavi s časopisnimi kuponi, email kuponi, prodajnimi pismi in podobnimi pristopi v direktnem marketingu kjer izjemen rezultat predstavljajo že 4% enostavno neprimerljivo.

Darilne kartice vključuje program Selectcard, ki zagotavlja distribucijo in prodajo vaših kartic na več kot 500 prodajnih spotih po vsej Sloveniji. Prodajno mrežo darilnih kartic Selectcard tehnološko podpira plačilna platforma S-pay, ki zagotavlja centralno elektronsko varovanje plačilnih in darilnih kartic kot tudi predplačniških bonov. Več o Selectcard programu najdete med storitvami našega podjetja.

 

Rešitev je primerna za:

- Trgovske družbe

- Popularne blagovne znamke

- Medijske hiše in izdajatelje periodike

- Ponudnike gostinskih storitev

- Ponudnike turističnih namestitev

- Terme, Wellness in spa

- Športne aktivnosti in oprema

- Ponudnike zabavnih in kulturnih vsebin

- Organizatorje dogodkov

- Storitve vseh vrst

.

ipad_okvir_giftcard

Za več informacij in prezentacijo pošljite email na [email protected]

Comments are closed.