[email protected] klicni center: 031 200 000 09:00-17:00 pisarna: +386 590 75 231

Bonitete in vsebine

Plačilne kartice Vise, Mastercarda in drugih kot tudi kartice zvestobe  različnih ponudnikov lahko poleg osnovne funkcije pridobijo vrsto dodatnih vrednosti, ki imetnikom prinesejo še več privilegijev in ugodnosti na vseh družbenih področjih. Mreža izbranih ponudnikov se združuje v Select klubu in ustvarja neverjeten program ugodnosti, ki vašim strankam prinaša najvišjo dodano vrednost.

Vsebinska vrednost kartic je lahko zelo različna, boniteta je lahko nižja cena izbranih storitev ali produktov ali pa prinašajo resnične privilegije kot je brezplačen kozarček penine ob prihodu v hotel ali kateri koli drug storitveni salon, lahko je brezplačna zamenjava sobe za sobo v višjem rangu lahko je prijazen pozdrav iz kuhinje ali le nasmeh uslužbenca in poglobljen pogovor z osebjem.

Najboljše pri temu je da je vrednost kartice potem ko smo nanjo dodali ustrezne bonitete lahko izredno nizka in dosega le nekaj centov. Glede na raziskavo, ki smo jo opravili v okviru evropsko podprtega raziskovalnega projekta se je več kot 74% vprašanih izrazilo, da jim predstavljene bonitetne vrednosti dejansko nekaj pomenijo ter da bi takšno kartico želeli imeti.

Programe bonitet je mogoče kreirati in prilagajati potrebam izbrane ciljne skupine iz kataloga več kot 900 produktov ali ustvarjati nove programe oblikovane po vaših potrebah. Dogovore, ki jih ima sklenjene Selectclub lahko prenesemo v vaše klube zvestobe poljubno, imetniki vaših kartic pa bodo s tem pridobili vse lastnosti in privilegije Selectcluba. Rešitev je enostavna in tehnično nezahtevna v nekaj tednih lahko vaše stranke uživajo privilegije po celotni Sloveniji in Hrvaški.

Selectclub je bonitetna mreža, ki vključuje več kot izbranih 600 partnerjev v regiji, ki v svojem okolju predstavljajo vrh storitvene ponudbe. Vsi ponujajo imetnikom plačilnih ali klubskih kartic številne priviligirane ugodnosti in opazne popuste na različnih področjih interesa in potrošnje. Vključena so podjetja in ponudniki v turizmu ter nočitvenem sektorju, wellness in spa centri, športni objekti in ponudniki zunanjih adrenaliskih doživetij, vključuje mrežo Restaurant cluba z več kot 250 izbranimi restavracijami in vrsto drugih trgovskih podjetij kjer se potrošniki dnevno zadržujejo.

Za več informacij in prezentacijo pošljite email na [email protected]

 

graf_pie_anketa2 graf_pie_anketa1

Comments are closed.